У Хмельницькому ТЦК призначили службову перевірку через відео з конфліктом між військовим і цивільним

У Хмельницькому ТЦК призначили службову перевірку через відео з конфліктом між військовим і цивільним

Укрінформ
Хмельницький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) призначив службову перевірку через відео з конфліктом між чоловіком у військовій формі та цивільним.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Хмельницького обласного ТЦК та СП, передає Укрінформ.

«Мережею Інтернет поширюється відео щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним чоловіком та громадянином у військовій формі. Командування Хмельницького ОТЦК та СП здійснює заходи щодо встановлення обставин даного випадку. Призначено службову перевірку», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ДБР розслідує вручення із застосуванням сили повістки в Одесі

Місцеві пабліки поширили відео, зняте у Хмельницькому, на якому чоловіки у військовій формі погрожували чоловіку, якого зупинили для перевірки документів.

На відео нібито працівник військкомату спочатку вимагає, аби його не знімали, та намагається забрати телефон у чоловіка, а згодом починає йому погрожувати службою в армії.

Читайте також: У Львові військові силоміць затягнули чоловіка в мікроавтобус: у ТЦК відреагували

Як повідомлялося, у Львівському територіальному центрі комплектування проводять перевірку через відео, на якому зафіксовано, як люди у військовій формі заштовхують в автомобіль цивільного чоловіка.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-