У Кропивницькому відкрили McDonald's

У Кропивницькому відкрили McDonald's

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому відкрили перший в обласному центрі McDonald's.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На Кіровоградщині McDonald's розпочав роботу в обласному центрі - у місті Кропивницький. Компанія створила в місті робочі місця для близько 100 працівників - команди ресторану.

Заклад, розташований у середмісті, має площу близько 483 м2 - сучасний інтерʼєр і простір для 129 гостей у залі та 144 на терасі. Заради зручності клієнтів в ресторані встановили термінали самообслуговування, де можна зробити замовлення через одну з 10 цифрових площин та впровадили сервіс обслуговування за столиком. Протягом найближчих тижнів розпочне роботу служба доставки.

У Кропивницькому відкрили McDonald's / Фото: Мирослава Липа, Укрінформ

Новий сучасний ресторан є енергоефективним, що втілює глобальне зобовʼязання McDonald's щодо відповідального використання ресурсів: під час будівництва використані сучасні теплоізоляційні матеріали та обладнання, система рекуперації та теплові насоси для суттєвого заощадження енергоресурсів.

Читайте також: У Вишгороді відкрили ресторан McDonald’s

Окрім цього в ресторані встановлені сортувальні станції для розділення відходів на папір, пластик, стаканчики, рідину та інше. Відсортовані відходи йдуть на переробку - так, наприклад, тримачі для напоїв виготовляються з перероблених картонних коробок.

В усіх закладах McDonald's запроваджені розширені правила безпеки. Під час повітряної тривоги ресторани зачиняються, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття, і робота відновлюється орієнтовно через годину після скасування тривоги.

Разом із рестораном у Кропивницькому в Україні відтепер працюють 98 закладів McDonald's. Таким чином, компанія продовжує втілювати стратегію розвитку з турботою про громади, де працюють заклади, створює робочі місця та сплачує податки до місцевих бюджетів.

Як повідомляв Укрінформ, McDonald’s у листопаді відкрив перший заклад на Кіровоградщині - у місті Олександрія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-