Чорнобаївку могли обстріляти через анонс поховання військового - почали розслідування

Чорнобаївку могли обстріляти через анонс поховання військового - почали розслідування

Укрінформ
Правоохоронці проводять розслідування щодо публікації Чорнобаївською військовою адміністрацією поста у соцмережі, де були вказані місце і час прощання з загиблим на війні військовим.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«Нині правоохоронні органи та СБУ проводять розслідування. Також ініціював проведення службового розслідування відносно начальника Чорнобаївської СВА Ігоря Дударя», - йдеться у повідомленні.

Начальник ОВА розповів, що напередодні обстрілу села, що стався 23 листопада, Чорнобаївська військова адміністрація опублікувала у соціальній мережі пост, вказавши місце і час прощання з загиблим героєм.

Прокудін пояснив, що ще тоді надав доручення невідкладно виправити ситуацію. Той пост видалили, а церемонію поховання перенесли на інший час та місце.

«На жаль, учора ворог безжально обстріляв село, використовуючи касетні боєприпаси. Загинули троє людей, ще пʼятеро місцевих жителів – поранені», - зазначив Прокудін.

Читайте також: Унаслідок ранкового обстрілу Херсона зруйнована дитяча бібліотека

Начальник ОВА підкреслив, що «страшно навіть уявити» скільки було б постраждалих, якби не вжили заходів і церемонію прощання не перенесли.

Як повідомляв Укрінформ, 23 листопада росіяни обстріляли Чорнобаївку на Херсонщині, було відомо про трьох загиблих. Кількість поранених внаслідок обстрілу Чорнобаївки зросла до п’яти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-