Снігопади, дощі та сильний вітер - на вихідних в Україні вируватиме негода

Снігопади, дощі та сильний вітер - на вихідних в Україні вируватиме негода

Погода
Укрінформ
Погода на вихідних 25-26 листопада буде неоднорідною, але загалом вельми некомфортною: із сильними снігопадами в одних регіонах і дощами з пронизливим вітром в інших.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу на заході, півночі, сході та у центрі країни температура повітря становитиме близько 0 °С. У Миколаївській і Дніпропетровській областях термометри покажуть +2…+4 °С, у Херсонській та Запорізькій областях – +6…+8 °С.

У західному регіоні субота буде похмурою, місцями очікується невеликий мокрий сніг. Помірний дощ зі снігом пройде також на півдні країни, у Кіровоградській, Дніпропетровській і Харківській областях. Донецьку та Луганську області накриє сильними дощами. У решті регіонів опадів не передбачається.

До кінця тижня у східних та південних областях потеплішає – повітря прогріється до +9…+12 °С. У центрі країни в неділю очікується близько 0 °С, на решті території – слабкі морози до -3 °С, але за відчуттями здаватиметься холодніше через сильний вітер (до 15–20 м/с).

На заході країни пройде невеликий сніг, на сході та південному сході – сильні дощі. У Київській, Чернігівській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Одеській та Миколаївській областях очікується снігопад. Синоптики рекомендують утриматися від поїздок власним автотранспортом, а пішоходам – бути дуже уважними поблизу проїжджої частини.

Читайте також: У Києві зафіксували найдовший період без морозів за всю історію спостережень - 232 дні

Новий тиждень розпочнеться з негоди по всій Україні. На заході, сході, півдні та південному сході країни у понеділок очікується близько 0 °С, проте через сильний вітер відчуватиметься холодніше. На Волині, у Рівненській, Вінницькій, Полтавській, Черкаській і Хмельницькій областях термометри покажуть до -3 °С, у північних областях – до -4...-5 °С.

Погода на початку тижня на півдні, сході та південному сході країни буде похмурою, з дощем і снігом, в решті областей пройде невеликий сніг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-