Дитина у реанімації: в ОВА розповіли про стан постраждалих від обстрілу Херсона

Дитина у реанімації: в ОВА розповіли про стан постраждалих від обстрілу Херсона

Укрінформ
Трирічна дівчинка, яка отримала численні поранення під час сьогоднішнього обстрілу Херсона, перебуває в реанімації, її можуть перевезти до Києва.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ. 

"Дівчинка доставлена до реанімації. Лікарі виявили у неї мінно-вибухову травму, множинні осколкові поранення, проникаюче поранення грудної порожнини, загальну контузію, закриту черепно-мозкову травму, контузію легень. Також є підозра на уламок у судинному пучку грудної клітки. Після стабілізації стану маленької пацієнтки планується проведення КТ-обстеження. І, можливо, знадобиться переведення до київського медзакладу", - написав Прокудін.

Як зазначив начальник Херсонської ОВА, зараз дівчинка під постійним наглядом лікарів і отримує всю необхідну допомогу.

Читайте також: Місцева влада показала наслідки атаки росіян на будинок у Херсоні

Крім того, начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко у Фейсбуці повідомив, що у лікарнях перебувають троє дорослих, які зазнали поранень.

"За уточненою інформацією, наразі у херсонських лікарнях перебувають троє дорослих і одна дитина, які дістали поранення сьогодні через російську агресію", - написав Мрочко.

За його словами, серед постраждалих - 47-річна жінка, яка під час атаки перебувала на робочому місці, а також 69-річна жінка і 3-річна дівчинка зі своєю 55-річною бабусею, які перебували на вулиці.

Читайте також: Ворог за добу випустив по Херсонщині 389 снарядів, четверо поранених

"Поранений сьогодні чоловік, 1964 р.н., після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився", - додав начальник МВА.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні внаслідок артилерійського обстрілу поранення дістали п'ятеро людей, зокрема трирічна дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-