В Україні у понеділок переважно сніг, подекуди з дощем, вночі до 6° морозу

В Україні у понеділок переважно сніг, подекуди з дощем, вночі до 6° морозу

Погода
Укрінформ
В Україні у понеділок, 20 листопада, у західних, східних, більшості центральних та південних областей сніг, подекуди з дощем, на дорогах місцями ожеледиця; на решті території без істотних опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Вітер переважно північний, у західних областях південно-східний, 7-12 м/с, вночі у південній та східній частинах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; на Закарпатті, Прикарпатті, півдні та південному сході країни вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла.

У Києві та Київській області 20 листопада хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Температура у столиці вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°; по регіону вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте також: В Одесі вирує негода, у місті десятки повалених дерев

У вівторок, 21 листопада, в Україні збережеться хмарна з проясненнями погода, у західних та Вінницькій областях вночі невеликий мокрий сніг, вдень дощ; на решті території без істотних опадів, лише у східних областях вночі невеликий сніг. 22 листопада хмарно, часом невеликий сніг, на півдні країни помірний дощ.

Температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°; у південній частині, 21 листопада і в західних областях вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла, на Одещині та в Криму до 11° тепла (22 листопада у північно-східних областях вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу).

У столичному регіоні 21 листопада хмарно з проясненнями, без істотних опадів, 22 листопада хмарно, часом невеликий сніг. Температура у Києві вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° морозу. На Київщині вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

За прогнозами синоптиків, 23 листопада в Україні холодна погода: температура вночі 7-13° морозу, на сході та північному сході країни місцями 14-19°, вдень 2-8° морозу; в південній частині вночі 0-6° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла. Вночі у південно-східній частині, вдень у північних та більшості західних областей місцями невеликий сніг, на решті території без опадів.

Читайте також: У Карпатах випало 12 сантиметрів снігу

У п’ятницю, 24 листопада, в західних та північних, вдень і у більшості центральних областей дощ та мокрий сніг; на решті території без опадів. Температура вночі (у східних областях і вдень) 2-8° морозу, в південній частині від 3° морозу до 3° тепла; вдень від 1° морозу до 5° тепла, на півдні 6-11° тепла.

У Києві 23 листопада очікується холодна погода без опадів: температура вночі 9-11°, вдень 3-5° морозу. 24 листопада вночі без опадів, вдень дощ з мокрим снігом. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-