У неділю в Україні прогнозують нічні заморозки, вдень місцями - дощ і мокрий сніг

У неділю в Україні прогнозують нічні заморозки, вдень місцями - дощ і мокрий сніг

Погода
Укрінформ
19 листопада у південних, східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с); вночі 19 листопада на півдні Одещини та в Криму значний дощ (І рівень небезпечності - жовтий).

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"Вночі у південній частині помірний дощ, на півдні Одещини та в Криму значний дощ; вдень у більшості південних, центральних та східних областей помірний дощ та мокрий сніг. На решті території без опадів, лише в Карпатах і на Прикарпатті вночі невеликий сніг. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, у південних, східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях пориви 15-20 м/с, на Одещині вночі та вранці місцями 25-27 м/с. Температура протягом доби у південній частині 1-6°, в Криму 5-10° тепла; на решті території вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті до 5° тепла", - йдеться у повідомленні.

20 листопада на Лівобережжі помірний, місцями значний сніг, у західних областях мокрий сніг, вдень з дощем, на дорогах місцями ожеледиця, на заході налипання мокрого снігу; на решті території без істотних опадів. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у західних, південних областях вночі близько 0°, вдень (в Криму і вночі) 1-6° тепла. 21 листопада у західних та Вінницькій областях вночі невеликий мокрий сніг, вдень дощ; на решті території без істотних опадів, лише у східних, північно-східних областях вночі невеликий сніг, в Криму з дощем. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла (у східних, північно-східних областях від 2° морозу до 3° тепла); у західних областях та південній частині країни вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла, на Одещині та Криму до 11°.

Читайте також: Не варто боятися зими: кліматичні рекорди Києва-2023

22 листопада в західній частині мокрий сніг, вдень у південно-західній частині дощ з мокрим снігом; на решті території без опадів. Температура в західних областях вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; у південній частині вночі близько 0°, вдень 1-7° тепла; на решті території вночі та вдень 1-7° морозу (вночі на сході та північному сході 8-14° морозу). 23 листопада холодна погода: температура вночі 7-13° морозу, на сході та північному сході країни місцями 14-19°, вдень 2-8° морозу; в південній частині вночі 0-6° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла. Вночі у південно-східній частині та Карпатському регіоні сніг, мокрий сніг, на решті території без опадів.

У Києві та області 19 листопада опадів не очікується. Температура вночі 0-5° морозу, вдень - від 2° морозу до 3° тепла. 20-21 листопада - без істотних опадів. Температура вночі 0-5° морозу; вдень 20 листопада від 3° морозу до 2° тепла, 21 листопада 0-5° тепла. 22 листопада без опадів; температура вночі та вдень 1-6° морозу. 23 листопада холодна без опадів погода з температурою вночі 7-12° морозу, вдень 2-7° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-