Костянтинівка знеструмлена через обстріл

Костянтинівка знеструмлена через обстріл

Укрінформ
Внаслідок обстрілів за добу без енергопостачання залишилася Костянтинівка у Донецькій області та 3 тис. споживачів у Херсонській області. На Харківщині постраждала адмінбудівля обленерго.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"На Донеччині внаслідок обстрілу було пошкоджено повітряну лінію, знеструмлено місто Костянтинівку. У Харківській області внаслідок обстрілу пошкоджено адмінбудівлю одного з підрозділів обленерго. Зазнали руйнувань стіни, вибиті вікна. Без постраждалих", - ідеться у повідомленні.

На Херсонщині за минулу добу внаслідок обстрілу без світла залишилися майже 3 тис. споживачів.

Читайте також: Частина Одеси до вечора залишиться без світла через ремонтні роботи

Загалом через бойові дії та технологічні порушення без світла 428 населених пунктів, зокрема, на Донеччині - 122 населених пункти.

На Харківщині енергетики за добу повернули світло 950 споживачам. Без електропостачання залишаються понад 17,6 тис. споживачів. Крім того, через бойові дії пошкоджено розподільний газопровід середнього тиску. Без газу залишилися мешканці одного з прикордонних з рф сіл.

У Херсоні через обстріли знеструмлено понад 28 тис. споживачів, через підтоплення внаслідок підриву Каховської ГЕС залишаються знеструмленими понад 700 абонентів.

У Дніпропетровській області з технічних причин відключалися 6 повітряних ліній. Без світла залишалися понад 13 тис. абонентів. Залишаються відключеними понад 1 тис. споживачів.

Читайте також: Енергоблок однієї з ТЕЦ вийшов з ремонту

Загалом за добу енергетики повернули світло для 14,6 тис. споживачів.

У Львівській області через пошкодження автомобілем газового обладнання без газопостачання залишилися 150 абонентів. Ще 85 споживачів - без "блакитного палива" з технічних причин.

З технічних причин без газу також залишилися 17 абонентів у Дніпрі.

Як повідомлялося, в Україні упродовж доби 15 листопада енергетики відновили живлення понад 66 тис. споживачів. На Харківщині відновлене газопостачання 300 абонентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-