У Херсоні двох людей не пустили в укриття - відкрили справу

У Херсоні двох людей не пустили в укриття - відкрили справу

Укрінформ
У Херсоні під час ворожого обстрілу в укриття, що розташоване на території енергетичного підприємства, не пустили жінку та чоловіка похилого віку, розпочато кримінальне провадження.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

«Розпочато досудове розслідування за фактом службової недбалості», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 13 листопада під час чергового ворожого обстрілу Херсона до укриття, що розташоване на території енергетичного підприємства, не пустили двох відвідувачів - жінку та чоловіка похилого віку. Як зазначається, містяни прийшли до установи для відновлення особового рахунку споживача. У цей час розпочався масований обстріл і людей не допустили у сховище, яким користуються співробітники підприємства і не повідомили їм адресу найближчого укриття.

Читайте також: У Херсонській громаді відремонтували та облаштували 23 сховища

В обласній прокуратурі нагадали, що деокуповані населені пункти регіону постійно зазнають обстрілів російською армією. Тому у таких умовах неприпустимо, аби порушувалися норми чинного законодавства та права людей на цивільний захист.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 13 листопада, російська армія здійснила 124 обстріли Херсонської області. Троє людей загинули, ще 15 дістали поранення, зокрема дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-