Поліція встановила особу чоловіка, який побив у Житомирі працівника військкомату

Поліція встановила особу чоловіка, який побив у Житомирі працівника військкомату

Укрінформ
Поліція встановила особу чоловіка, який побив у Житомирі працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час вручення повістки.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Головне управління Нацполіції у Житомирській області.

«8 листопада до поліції надійшло звернення від 58-річного військовослужбовця ЗСУ щодо спричинення йому тілесних ушкоджень під час раптово виниклого конфлікту в середмісті. За цим фактом дізнавачами Житомирського райуправління було розпочате досудове розслідування з попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Нині особа, на яку вказав військовослужбовець, встановлена. Увечері 9 листопада чоловік надав свої пояснення з цього приводу та одночасно повідомив про неправомірні дії відносно нього працівників ТЦК», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці допитали свідків, переглянули записи з камер відеоспостереження неподалік місця вчинення правопорушення. Для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень обоє заявників направлені на проходження судово-медичної експертизи.

За інформацією Житомирського обласного ТЦК та СП, військовослужбовець, який фігурує у цій справі, раніше захищав Україну на передових позиціях в складі 95-ї окремої бригади та отримав поранення.

Читайте також: СБУ викрила нові схеми для ухилянтів, серед затриманих - завкафедри інституту на Закарпатті

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі поліція розслідує інцидент, пов’язаний із побиттям працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час вручення повістки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-