На Закарпатті водій Audi збив прикордонника на блокпосту

На Закарпатті водій Audi збив прикордонника на блокпосту

Фото
Укрінформ
Поліцейські розслідують обставини наїзду на працівника прикордонної служби у селі Яноші Берегівського району Закарпатської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

«Вранці 7 листопада до поліції надійшло повідомлення про наїзд на прикордонника, який ніс службу на блокпосту у Берегівському районі», - ідеться у повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Берегівського районного відділу поліції, працівники якої провели першочергові слідчі дії та з’ясували попередні обставини автопригоди.

Встановлено, що аварія сталася на блокпосту у селі Яноші. Там 34-річний житель міста Рахів, керуючи автомобілем Audi, здійснював маневр обгону автомобіля, який зупинився для спецперевірки.

Читайте також: На блокпосту в Києві збили працівницю прикордонної служби

Під час обгону водій виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на 21-річного співробітника Державної прикордонної служби України. Останній саме перебував на проїжджій частині дороги.

Військовослужбовця з численними травмами різного ступеню важкості госпіталізували до лікарні.

Водія Audi освідчили — за кермом чоловік перебував тверезий. Слідчі затримали його та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Депутату Ніколаєнку оголосили підозру у скоєнні смертельної ДТП

За скоєне водію загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керування до 3 років. Слідство триває.

Як повідомляв Укрінформ, 6 листопада на блокпосту на Броварському проспекті у Києві водій Renault збив працівницю прикордонної служби, поліція розпочала кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-