У Житомирі підозрюваного в побитті волонтерки відправили під варту

У Житомирі підозрюваного в побитті волонтерки відправили під варту

Укрінформ
У Житомирі чоловіка, якого підозрюють у побитті волонтерки, відправили під варту без права внесення застави.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Житомирська обласна прокуратура.

«У суботу, 4 листопада, за участю прокурорів Житомирської окружної прокуратури розглянуто клопотання про обрання запобіжного заходу місцевому жителю, підозрюваному у хуліганстві, вчиненому із застосуванням заздалегідь заготовленого предмета для заподіяння тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України). За результатом розгляду підозрюваного взято під варту без права внесення грошової застави», - йдеться у повідомленні.

Як встановили слідство, на початку жовтня цього року 25-річний житель Житомирського району вчинив стосовно житомирянки-волонтерки хуліганські дії та заподіяв їй тілесні ушкодження.

Читайте також: У Києві до ув'язнення засудили чоловіка за напад на дівчинку, яка збирала гроші для ЗСУ

Зазначається, що зловмисник перестрів жінку в дворі її будинку та вдарив завчасно приготовленим предметом в обличчя, збивши з ніг, а потім ще завдав декілька побоїв. Потерпіла дістала значні тілесні ушкодження, ступінь яких остаточно встановлюється.

Зловмисник залишив місце постійного проживання та переховувався в іншій області, але 3 листопада правоохоронці затримали його. Наразі підозрюваний відмовився від будь-яких пояснень щодо скоєного злочину.

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі невідомий чоловік скоїв напад на волонтерку та викладачку Державного університету «Житомирська політехніка» Ірину Коцюбу-Пацеву, після чого її госпіталізували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-