В Україні прогнозують теплий вікенд, подекуди з незначними дощами

В Україні прогнозують теплий вікенд, подекуди з незначними дощами

Погода
Укрінформ
Погода на вихідних 4-5 листопада знову приємно здивує українців. У деяких регіонах країни термометри покажуть неправдоподібні для цієї пори року +24 °С.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу найпрохолодніше буде в Чернігівській області – +12…+14 °С, у західних, деяких східних та центральних областях очікується +14…+16 °С. У Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській і Донецькій областях повітря прогріється до +17…+19 °С, а на півдні та в Запорізькій області термометри покажуть рекордні для листопада +22…+24 °С.

По всій Україні буде хмарно, але невеликі дощі можливі лише у північних та деяких центральних областях.

У неділю на заході та півночі країни синоптики прогнозують +15…+17 °С, у центральних та східних областях – +17…+19 °С, на півдні та південному сході – +20…+23 °С. У Закарпатській, Львівській, Волинській, Житомирській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській та Київській областях імовірні невеликі дощі.

Читайте також: Цього жовтня у Києві зафіксували два температурні рекорди

На більшій частині території України погода на початку тижня також буде теплою. При цьому в понеділок сухо буде лише у Полтавській, Кіровоградській, Вінницькій, Черкаській, Миколаївській та Одеській областях, в решті областей очікуються невеликі дощі. На Закарпатті та Волині, у Львівській та Рівненській областях термометри покажуть +11…+13 °С, у центрі та на південному сході – +17…+19 °С, на півдні – +19…+21 °С, в інших регіонах – +14...+17 °С.

Синоптики також попереджають, що в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях на вихідних очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-