На Донеччині після нічного обстрілу енергооб'єкта відновили подачу світла у 145 населених пунктах

На Донеччині після нічного обстрілу енергооб'єкта відновили подачу світла у 145 населених пунктах

Укрінформ
На Донеччині після ворожого обстрілу вночі 31 жовтня одного з енергетичних об’єктів відновили електропостачання в 145 населених пунктах регіону.

Про це повідомили в ДТЕК, передає Укрінформ.

«Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли оперативно відновити електропостачання 145 населених пунктів на Донеччині, які залишилися без світла через ураження ворогом одного з енергетичних об’єктів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вночі 31 жовтня ворог завдав цілеспрямованого удару в один з енергетичних об’єктів області, в результаті без світла залишились 73 тисячі родин Донеччини.

Попри складну безпекову ситуацію, енергетики впродовж години відновили роботу чотирьох високовольтних підстанцій, що дало змогу повернути світло у майже 50 тисяч осель. На 9:30 була відновлена робота ще 17 підстанцій, що дало можливість відновити електропостачання ще понад 20 тис. осель.

На Донеччині зберігається важка ситуація через активізацію бойових дій, постійні обстріли, ракетні та авіаудари.

Читайте також: Росія вчора атакувала теплоелектростанцію у прифронтовому регіоні

Тільки минулого тижня аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику для 111 тисяч родин у 189 населених пунктах, знеструмлених через обстріли.

Як повідомлялося, Донеччина постійно перебуває під обстрілами російських військ, ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує інфраструктурні об'єкти у регіоні.

Фото: "ДТЕК Донецькі електромережі"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-