Вихідні будуть теплими, подекуди з дощами

Вихідні будуть теплими, подекуди з дощами

Погода
Укрінформ
Погода на вихідних 28-29 жовтня у більшості областей України буде теплішою та сухішою за звичну для цієї пори, хоча і без дощів не обійдеться.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу найпрохолодніше буде у північних (+10…+12 °C) та західних (+12…+14 °C) областях країни. На решті території України як для жовтня буде тепло: у центральних областях очікується +14…+17 °C, а в східних і південних регіонах повітря прогріється до +18…+21 °C.

Без опадів обійдеться лише на Закарпатті, в Чернівецькій, Кіровоградській, Одеській, Херсонській та Миколаївській областях. У решті регіонів буде хмарно, пройдуть дощі.

У неділю опадів не передбачається та встановиться чудова погода для осінніх прогулянок. Найтепліше буде у південних областях: стовпчики термометрів тут піднімуться до +19…+21 °C. У Києві та центрі країни очікується +15…+18 °C, у решті областей – +12…+14 °C. По-справжньому «відчують» жовтень лише жителі північних та Луганської областей – тут прогнозується +9…+11 °C.

Початок нового тижня на всій території України буде надзвичайно теплим як для кінця жовтня. У понеділок у південних і центральних областях повітря прогріється до +20…+22 °C, у західних – до +18…+21 °C. У східних та північних регіонах потеплішає до +16…+18 °C. Погода на початку тижня очікується без опадів, з мінливою хмарністю.

Читайте також: В Україні після дощів покращився стан посівів озимих культур

Синоптики також попереджають, що на вихідних в Одеській та Херсонській областях, а також у Криму збережеться надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-