Удар по терміналу «Нової пошти»: компанія бере на себе поховання загиблих і лікування поранених

Удар по терміналу «Нової пошти»: компанія бере на себе поховання загиблих і лікування поранених

Укрінформ
«Нова пошта» бере на себе витрати на поховання загиблих і лікування поранених внаслідок ракетного удару по терміналу компанії на Харківщині.

Про це в коментарі ЗМІ повідомив співвласник компанії “Нова пошта” В’ячеслав Климов, передає кореспондент Укрінформу.

“Компанія прийняла рішення, що всі витрати на поховання загиблих ми беремо на себе. В одного із загиблих у жовтні народилася дитина, і прийнято рішення, що родина щомісяця отримуватиме 10 тис. грн, а також у подальшому буде стипендія на навчання - $12,5 тис. Тобто будемо супроводжувати цю дитину, так скажемо, до дорослого життя”, - сказав Климов.

Він також зазначив, що компанія взяла на себе витрати з лікування поранених, а також оплатить реабілітацію, якщо в ній буде потреба.

“Наші співробітники були застраховані, тому є страхові виплати. Подивимося, якщо будуть якісь показання потім на реабілітацію, звичайно, це теж буде компенсовано компанією”, - сказав співзасновник компанії.

Читайте також: У «Новій пошті» назвали імена загиблих від російського удару по терміналу під Харковом

За його словами, близько 22:15 суботи, 21 жовтня, російська армія вдарила двома ракетами типу С-300 по терміналу «Нової пошти» в смт Коротич Харківської області. Загинули шестеро осіб, ще 17 зазнали поранень.

Як повідомлялося, за інформацією ОВА, семеро поранених - у тяжкому стані, з них п’ятеро перебувають у реанімації (двоє вкрай тяжкі, вони підключені до апаратів ШВЛ). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-