Обстріляв автівку й погрожував гранатою: на Київщині оголосили підозру рецидивісту

Обстріляв автівку й погрожував гранатою: на Київщині оголосили підозру рецидивісту

Фото
Укрінформ
У Київській області правоохоронці повідомили про підозру раніше судимому 50-річному чоловіку, який обстріляв автомобіль та погрожував навколишнім гранатою.

Як передає Укрінформ, про це поліція Київської області повідомляє у Фейсбуці.

Надзвичайна подія сталася 20 жовтня в Переяславі, на березі Дніпра.

«На території рибацької бази, під час раптово виниклого конфлікту, правопорушник у стані алкогольного сп'яніння здійснив постріл із саморобної рушниці у бік автомобіля 37-річного чоловіка, чим пошкодив двері з боку водія», - ідеться в повідомленні.

Потім зловмисник прикладом рушниці розбив вікна автівки, викинув рушницю у річку та почав погрожувати навколишнім гранатою. Як зазначають у поліції, унаслідок таких дій ніхто не постраждав.

Правоохоронці затримали 50 річного раніше судимого правопорушника на місці події та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Читайте також: У Києві поліція затримала чоловіка, який кинув гранату біля багатоповерхівки

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї, за процесуальним керівництвом окружної прокуратури, слідчі повідомили зловмиснику про підозру (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу). Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні житель Макарова Київської області погрожував доньці своєї коханої бойовою гранатою Ф-1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-