На Закарпатті відновили знесену річкою тимчасову переправу

На Закарпатті відновили знесену річкою тимчасову переправу

Фото
Укрінформ
У Закарпатській області відновили переправу через річку Тересву на трасі державного значення, яку влітку збудували біля зруйнованого мосту та яка була змита річкою два дні тому.

Про це повідомила у Фейсбуці Служба відновлення та розвитку інфраструктури Закарпатської області, передає Укрінформ. 

Зазначається, що проїзд буде реверсним. 

"Впродовж дня будівельники встановили додаткові труби, аби збільшити пропускну здатність води, розчистили русло річки, спрямували потік води у нові труби та відновили насип та покриття", - поінформували в Службі відновлення.

До робіт залучали 6 одиниць техніки та майже 20 працівників.

Паралельно з аварійними роботами продовжується і зведення модульного мосту. Нині триває влаштування чотирьох опор, загалом їх буде 8. Також триває монтаж найдовшої, 45-метрової металевої конструкції мосту.

Читайте також: Україна та Румунія домовилися про будівництво моста на кордоні

Як повідомлялось, 20 жовтня внаслідок рясних опадів і підняття рівня води в річці Тересва було підтоплено та частково зруйновано тимчасову переправу по трасі державного значення Н09 Мукачево-Рогатин. Рух трасою було зупинено. Проїзд був можливим в об’їзд, через село Нересниця.

Переправу було збудовано біля мосту, що обвалився 24 липня. Міст не ремонтувався 60 років та був в аварійному стані. Обвал стався через проїзд по мосту вантажівки, вага якої перевищувала допустиму у 7 разів. У результаті аварії постраждали 5 людей, з них двоє - діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-