На Ужгородщині п’яний водій на смерть збив шестирічну дитину

На Ужгородщині п’яний водій на смерть збив шестирічну дитину

Укрінформ
У селі Тур‘я Поляна Ужгородського району поліція затримала п’яного водія, який наїхав на 6-річну дівчинку. Дитина померла на місці від отриманих травм.

Про це повідомили в Фейсбуці Поліція Закарпатської області, передає Укрінформ.

«46-річний водій автомобіля марки «BMW», значно перевищив безпечну швидкість, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя, яким в той час йшла 6-річна дівчинка. Водій здійснив наїзд на дитину, після чого влетів у паркан будинку», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У селі на Волині неповнолітній мотоцикліст збив чотирирічну дівчинку

Від отриманих травм дитина померла на місці. Перевірка виявила, що керманич автівки був на підпитку. Драгер зафіксував 2,13 проміле алкоголю у його крові.

«Кримінальне провадження в поліції відкрито за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілої», - додали в поліції.

Читайте також: На Прикарпатті поліцейський на смерть збив підлітка

У справі тривають першочергові слідчі дії та буде проведено низка необхідних експертиз. Водія помістять до ізолятора тимчасового тримання. Якщо його провину буде доказано, чоловікові загрожує до десяти років за ґратами, з подальшим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові внаслідок наїзду «швидкої допомоги» травмований 13-річний хлопчик, поліцейські встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-