Землетрус на Закарпатті: в ОВА розповіли подробиці

Землетрус на Закарпатті: в ОВА розповіли подробиці

Укрінформ
На Закарпатті стався землетрус – попередньо до 4,5 балів.

Про це в Телеграмі повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, передає Укрінформ.

Поштовхи були відчутні майже по всій території регіону.

З його слів, співробітники ДСНС здійснюють перевірку щодо можливих ушкоджень інфраструктури та житлових секторів. За інформацією фахівців, це вже третій землетрус у поясі гірських хребтів Карпат. Триває моніторинг ситуації.

"Станом на зараз немає інформації щодо можливих загроз, однак прошу краян бути пильними і в разі повторних поштовхів перейти в безпечні місця, подалі від багатоповерхівок та інших висотних будівель", - додав Микита.

Читайте також: У Словаччині стався землетрус - поштовхи відчули на Закарпатті

Трохи згодом він додав, що за оперативною інформацією екстрених служб та згідно з доповідями чергових, усі обʼєкти критичної інфраструктури без ушкоджень, працюють у штатному режимі.

"За інформацією відділу сейсмічності Карпатського регіону Інституту геофізики ім. С.І. Суботіна НАН України, епіцентр землетрусу – в селі Нова Келча (Словаччина). Магнітуда 5 балів. Час – 21:23. На лінію 101 надійшло 15 повідомлень від населення про поштовхи, без негативних наслідків", - повідомив голова Закарпатської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, близько сьогодні, 9 жовтня, 21.40 на Закарпатті більшість жителів відчули поштовхи від землетрусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-