На Харківщині чоловік підірвався на міні

На Харківщині чоловік підірвався на міні

Фото
Укрінформ
На Харківщині виявили тіло зниклого кілька днів тому чоловіка, він загинув унаслідок підриву на міні, також минулої доби через підрив на боєприпасі одна людина отримала поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

“В Ізюмському районі трапилось два нещасних випадки, пов’язаних з підривом цивільних осіб на вибухонебезпечних пристроях. У селі Вернопілля Оскільської громади у лісопосадці місцеві виявили понівечене тіло загиблого 61-річного чоловіка. За попередніми даними, він зник кілька днів тому. Ймовірно, натрапив на міну, залишену окупантами”, - зазначається у повідомленні.

Інший випадок, за даними рятувальників, стався ввечері 3 жовтня у полі біля села Андріївка Донецької громади. Там під час сільськогосподарських робіт знову підірвався комбайн.

“55-річний комбайнер отримав мінно-вибухову травму грудної клітки. Він самостійно звернувся до лікарні. Після надання медичної допомоги його відпустили на домашнє лікування”, - зазначили в управлінні ДСНС.

Читайте також: На Харківщині під час польових робіт підірвався комбайн

Як повідомлялося, Мінекономіки закликає фермерів при розмінуванні земель користуватись послугами фахівців, аби мінімізувати усі потенційні ризики.

Фото: Поліція Харківської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-