Росіяни завдали авіаракетних ударів по Авдіївці, є загиблий

Росіяни завдали авіаракетних ударів по Авдіївці, є загиблий

Фото
Укрінформ
Місто Авдіївка на Донеччині зазнало обстрілів з «Градів», танків та авіаракетних ударів; Лиманська громада зазнала 26 обстрілів.

Про це у Фейсбуціповідомив в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз, передає Укрінформ.

«На Донецькому напрямку Авдіївка зазнала танкових обстрілів, обстрілів з "Градів" та авіаракетних ударів — одна людина загинула, пошкоджено численні будинки», - написав очільник області.

При цьому він додав, що на Лисичанському напрямку 26 обстрілів зазнала Лиманська громада: у Торському одна людина загинула, чотири будинки пошкоджено; у Новому одна людина поранена, пошкоджено два будинки; у Лимані один будинок зруйновано і два пошкоджено.

Він зазначив, що у Мар'їнській громаді під вогнем - Красногорівка. На Горлівському напрямку росіяни скинули керовану авіабомбу на Костянтинівку — пошкоджено дві багатоповерхівки та два інфраструктурні об'єкти.

За словами Мороза, в Іллінівській громаді ракетного удару зазнало Олександро-Калинове — пошкоджено багатоповерхівку, чотири приватні будинки і чотири адмінбудівлі.

У Часовоярській громаді пошкоджено п’ять багатоповерхівок, два приватні будинки і промислову будівлю. Пошкоджено три будинки у Никифорівці Соледарської громади. У Торецьку пошкоджено будинок, нежитлову споруду і три інфраструктурні об'єкти, констатував керівник ОВА.

Читайте також: Армія РФ за добу атакувала дев'ять областей України - зведення ОВА

Як повідомлялося, 1 жовтня росіяни вбили трьох жителів Донеччини, та ще п’ять людей в регіоні зазнали поранень.

Донеччина постійно перебуває під обстрілами з боку російських військ, ворог щодня вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, інфраструктурні та цивільні об'єкти у регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-