На Донеччині через обстріли знеструмлювалися дві шахти

На Донеччині через обстріли знеструмлювалися дві шахти

Укрінформ
Через російський обстріл у Донецькій області знеструмлювалися дві шахти, без світла залишалися 23 тисячі жителів Торецька.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"У Донецькій області через обстріл пошкоджено дві повітряні лінії електропередачі 110 кВ, що призвело до знеструмлення двох підстанцій 110 кВ. Через це залишилися без світла 23 тисячі жителів Торецька. Зокрема знеструмлювалися дві шахти, в одній із яких під землею були працівники", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що шахти та частину побутових споживачів вже вдалося заживити, ремонтні роботи на лініях тривають.

Через бойові дії залишається знеструмленою також частина споживачів у Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Читайте також: Укренерго готує резервні схеми живлення та запас обладнання для ремонтів

У Херсоні після повені залишаються знеструмленими більше 2 тисяч споживачів. Ремонтні роботи сповільнені через обстріли.

На Київщині у Білоцерківському районі з технологічних причин відключено газопостачання для близько 1 тисячі абонентів. Ремонтні роботи з відновлення подачі газу тривають.

Як повідомлялося, у Львівській області внаслідок вимкнення з технологічних причин лінії електропередачі 110 кВ без енергопостачання залишалися понад 47 тис. споживачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-