У Кривому Розі російська балістична ракета пошкодила дитсадок, школу і 30 будинків

У Кривому Розі російська балістична ракета пошкодила дитсадок, школу і 30 будинків

Оновлено
Укрінформ
У Кривому Розі внаслідок російського удару балістичною ракетою Іскандер-М пошкоджено школу, лікарню, дитсадок та 30 житлових будинків. У місті від ранку працює штаб з ліквідації наслідків нічної атаки.

Про це у Телеграмі повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

Вночі країна-терорист знову атакувала Україну крилатими ракетами та БПЛА. Атакував ворог і наше місто. Вибуховою хвилею пошкоджені дитячий садок, школа, лікарня, по уточненим даним – вже 29 житлових багатоповерхових будинків та 1 одноповерховий. З 9-ї ранку на базі школи ми оперативно створили штаб ліквідації наслідків», - повідомив Вілкул.

За його інформацією, в квартирах людей повилітали вікна, є проблеми з балконами. У чотирьох будинках пошкоджено покрівлі.

«Були надані необхідні будматеріали з міського матрезерву: щільна плівка, дерев’яні рейки, листи ОSB, будівельні цвяхи, інше. Приймаються заяви від мешканців на пошкоджене майно та матеріальну допомогу з міського бюджету», - додав Вілкул.

Читайте також: ДСНС ліквідувала у Львові наслідки ворожого удару «Шахедами»

Він зауважив, що від початку війни матеріальну допомогу з міського бюджету отримали більше 2 тисяч мешканців, чиї будинки та квартири постраждали від ворожих обстрілів.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 19 вересня росіяни застосували 30 ударних БпЛА типу Shahed-136/131,з яких 27 було збито, а також балістичну ракету “Іскандер-М”. У Кривому Розі через влучання зайнялася багатоповерхова будівля. До ранку пожежу загасили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-