Побиття учня на Рівненщині: вчителя відсторонили від роботи, скарг на нього раніше не було

Побиття учня на Рівненщині: вчителя відсторонили від роботи, скарг на нього раніше не було

Ексклюзив
Укрінформ
Учителя фізкультури Хотинської філії Прислуцького ліцею, який побив учня 9 класу цієї школи, відсторонили від роботи. Раніше скарг на його діяльність від учнів чи їхніх батьків не надходило.

Про це у коментарі кореспонденту Укрінформу розповів заступник Березнівського міського голови Богдан Дроженець.

"Наразі педагогічний працівник, який зафіксований на тому відео, відсторонений від виконання обов'язків. Триває внутрішнє службове розслідування по закладу. У процесі задіяні працівники поліції та служби превенції. За цим учителем ніколи не було помічено жодних скарг. Він характеризувався як надзвичайно адекватний, стриманий учитель", - сказав Дроженець.

Водночас посадовець зауважив, що потерпілий учень цього класу характеризувався надзвичайно складною поведінкою.

"Хочу сказати ще одне. Які б не були причини, які спонукали вчителя до подібного вчинку, я вважаю такі дії абсолютно неприйнятними. У відносинах між учителем та учнем нічого подібного бути не може. І жодного виправдання цьому немає", - додав заступник керівника Березнівської громади, до складу якої входить село Хотин.

Читайте також: На Рівненщині затримали чоловіка, який відкрив стрілянину в багатоповерхівці

За його словами, рішення про подальші кроки щодо цього інциденту будуть приймати вже за підсумками проведеного розслідування.

Як повідомлялося, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття в освітньому закладі села Хотин Рівненського району учня 9 класу вчителем фізкультури.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-