В Авдіївці на честь річниці з дня заснування міста погасили власну марку

В Авдіївці на честь річниці з дня заснування міста погасили власну марку

Фото
Укрінформ
В Авдіївці на честь 245-ї річниці з дня заснування міста відбулося урочисте погашення власної марки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Донецька ОВА.

«Сьогодні в Авдіївці на честь 245-ї річниці з дня заснування міста відбулося урочисте погашення власної марки, розробленої спеціально до цієї дати Авдіївською міською військовою адміністрацією та громадською організацією «Промінь ІФ» спільно з Укрпоштою», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у церемонії погашення марки взяли участь заступник голови Донецької ОВА Вадим Філашкін, генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський, начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш разом із заступником Сергієм Легеньким, керівник Донецької дирекції АТ «Укрпошта» Максим Сутковий, а також члени ГО «Промінь ІФ».

Марка присвячена життю Авдіївки, яка вже майже десять років є форпостом українського спротиву.

Двадцять вісім зображень краєвидів міста різних часів, місцевих визначних пам’яток та жахливих результатів терористичних атак росіян відображають знищене окупантами мирне життя мешканців Авдіївки.

Читайте також: Рада Європи випустить марку з муралом, що символізує підтримку українців

Як повідомляв Укрінформ, начальник міської військової адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш оприлюднив відео, як військові ЗСУ запускали великий прапор України на чорних та червоних повітряних кульках в окупований Донецьк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-