На Харківщині автомобіль і трактор наїхали на вибухівку, троє травмованих

На Харківщині автомобіль і трактор наїхали на вибухівку, троє травмованих

Укрінформ
На Харківщині через підрив машини та трактора на боєприпаси троє людей отримали мінно-вибухові травми, двоє постраждалих у тяжкому стані.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ. 

“Перша подія сталася 7 вересня близько 11:00. Від Нацполіції надійшла інформація, що двоє людей, чоловік та жінка, рухаючись на вантажному автомобілі по польовій дорозі поблизу с. Мосьпанове Чугуївського району підірвались на невідомому вибухонебезпечному предметі. Внаслідок вибуху, вони зазнали мінно-вибухових травм, значних тілесних ушкоджень. Стан тяжкий. Постраждалих госпіталізовано до медичного закладу”, - сказано у повідомленні.

Читайте також: З початку повномасштабної війни від підриву на вибухівці загинули 242 людини

Друга подія сталася у Ізюмському районі, у полі між м. Барвінкове та с.Червоне. Підірвався трактор місцевого агропідприємства, попередньо, на касетному боєприпасі.

“Постраждав тракторист, чоловік 1981 р.н. В даний час знаходиться в Барвінківській міській лікарні, стан задовільний”, - зазначили в ДСНС.

Як повідомлялося, 6 вересня в Ізюмському районі на Харківщині підірвалася на міні вантажівка, в результаті чого постраждали та були госпіталізовані двоє людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-