З України видворили іноземця, засудженого за крадіжку

З України видворили іноземця, засудженого за крадіжку

Укрінформ
На Вінниччині оперативники міграційної поліції видворили за межі України раніше судимого іноземця.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Укрінформ.

"27-річний громадянин Республіка Молдова на Вінниччині відбував покарання за крадіжку – три з половиною роки позбавлення волі. Після закінчення строку відбування покарання працівники поліції спільно з іншими профільними службами видворили іноземця, який перебував в Україні з порушенням міграційного законодавства", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, оперативники Управління міграційної поліції та Управління стратегічних розслідувань перед звільненням засудженого з місць позбавлення волі, підготували та направили до Управління державної міграційної служби матеріали щодо примусового видворення іноземця з подальшою забороною в’їзду на територію нашої держави.

Читайте також: Іноземця із санкційного списку РНБО засудили до 9 років ув'язнення за вбивство

Чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності за порушення, передбачене ч. 1 ст. 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні й транзитного проїзду через територію України) та прийняли рішення щодо примусового його видворення за межі України з одночасною забороною на в’їзд до України терміном на 5 років.

1 вересня рішення Управління міграційної поліції, УСР та УДМС було виконано і порушника служби видворили за межі країни через міжнародний пункт пропуску "Могилів - Подільський - Отач".

Фото: vn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-