На Житомирщині через спалах невідомого предмета постраждав підліток

На Житомирщині через спалах невідомого предмета постраждав підліток

Фото
Укрінформ
У Житомирській області 16-річний хлопець дістав опіки через спалах невідомого предмета в руках, поліція з’ясовує обставини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

«До відділу поліції №1 Житомирського райуправління надійшло повідомлення з обласної дитячої лікарні про те, що з опіковими травмами доставлено 16-річного місцевого жителя. Для встановлення всіх обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група», - ідеться у повідомленні.

Як стало відомо, 3 вересня підлітки поїхали на відпочинок за місто. Поблизу цвинтаря у селі Троянів вони знайшли невідомий предмет. Один із хлопців вирішив підпалити його, в результаті чого стались спалах і горіння. Юнак отримав опіки.

Поліцейські підкреслили, що через воєнні дії на території України будь-яка знахідка може бути небезпечною.

Читайте також: На Херсонщині тракторист підірвався на вибухівці

«Дорослим та дітям важливо пам’ятати, що у разі виявлення підозрілих предметів, зброї та боєприпасів ні в якому разі не можна їх рухати, переносити, розбирати, розбивати, нагрівати тощо, адже вони несуть потенційну небезпеку вам та оточуючим. Тим більше не можна приносити такі речі додому», - заявили у поліції.

Поліцейські закликали громадян, особливо дітей, у разі виявлення підозрілих невідомих предметів інформувати екстрені служби за телефоном «101» або «102».

Як повідомляв Укрінформ, у червні 2023 року на Київщині в руках місцевого мешканця вибухнув запал від гранати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-