На Полтавщині застосують тренувальний графік відключень електроенергії

На Полтавщині застосують тренувальний графік відключень електроенергії

Укрінформ
На Полтавщині енергетики з метою підготовки до осінньо-зимового періоду 14 вересня проведуть тренування щодо застосування графіків погодинного відключення електроенергії.

Про це повідомляє АТ «Полтаваобленерго», передає Укрінформ.

«З метою підготовки до осінньо-зимового періоду та кращого інформування мешканців області щодо питань електропостачання, АТ «Полтаваобленерго» вирішило провести тренування щодо застосування графіків погодинного відключення електроенергії з умовно-реальними діями персоналу. Воно відбудеться 14 вересня», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, оголошення, яке буде опубліковане ввечері 13 вересня на сайті «Полтаваобленерго», міститиме як фактичну інформацію про ліміти споживання електричної потужності на 14 вересня (встановлені/не встановлені), так і повідомлення про застосування графіку погодинного відключення електроенергії у рамках дня тренування з посиланням на сам графік.

Читайте також: Експерт назвав умови, за яких не буде аварійних відключень узимку

Наголошується, що повідомлення про застосування графіків погодинного відключення, які будуть публікуватися 13-14 вересня на сайті та офіційних сторінках у соцмережах, будуть умовно-тренувального характеру, тобто без фактичного відключення. Але в цей час можуть виникнути відключення аварійного характеру та проводити заплановані відключення, пов’язані з ремонтами електричних мереж.

Як повідомляв Укрінформ, НЕК "Укренерго" 31 серпня брала аварійну допомогу зі Словаччини та Румунії загальним обсягом 600 МВт-год. Для покриття попиту на електроенергію аварійна допомога бралася четвертий день поспіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-