У селі на Полтавщині знайшли тіло 14-річної дівчини - поліція

У селі на Полтавщині знайшли тіло 14-річної дівчини - поліція

Укрінформ
На Полтавщині поліція встановлює обставини смерті неповнолітньої дівчини, яку знайшли мертвою у будинку в селі Кияшки.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Полтавській області, передає Укрінформ.

"До відділу поліції №2 (м. Горішні Плавні) Кременчуцького райуправління поліції 30-го серпня, близько 6-ї години, надійшло повідомлення від мешканки села Кияшки, що вона в будинку виявила труп 14-річної дівчини. Поліція відкрила кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, начальник Кременчуцького райуправління поліції поінформував, що отримавши повідомлення про смерть неповнолітньої, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції та ювенальні поліцейські.

За попередньою інформацією слідства, 29-го серпня дівчина разом з однолітками проводили дозвілля в Кияшках та залишились ночувати на дачі одного із підлітків, де на ранок власниця виявила тіло неповнолітньої. Для встановлення причини смерті тіло неповнолітньої направлено на судово-медичну експертизу. Тривають слідчі дії.

Читайте також: Смертельна ДТП на Вінниччині: дворічний хлопчик загинув у день народженняджерело

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Причини та обставини події з’ясовує слідство.

Як повідомляв Укрінформ, на Рівненщині суд обрав запобіжний захід матері, яку підозрюють у вбивстві двох своїх дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-