На Говерлі встановили національний рекорд - розгорнули стяг площею понад 450 квадратних метрів

На Говерлі встановили національний рекорд - розгорнули стяг площею понад 450 квадратних метрів

Фото
Укрінформ
Жителі Хмельницької області з нагоди Дня Незалежності піднялися на Говерлу та за допомогою повітряного змія підняли велетенський державний прапор, встановивши рекорд України.

Про це повідомляється на сайті Хмельницької обласної ради, передає Укрінформ.

“З нагоди Дня Незалежності України 24 серпня Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді було організовано сходження на найвищу точку України – Говерлу. Після кількагодинного штурму гірської вершини учасники хмельницької команди підняли на Говерлі за допомогою повітряного змія велетенський державний стяг.., встановивши таким чином національний рекорд”, - йдеться в повідомленні.

За словами директора обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Михайла Маринюка, площа синьо-жовтого полотнища сягає 453 м².

На Говерлі встановили національний рекорд - розгорнули велетенський прапор / Фото: Хмельницька обласна рада

Представники Національного реєстру рекордів зареєстрували нове досягнення – “Найбільша площа прапора, піднята на Говерлі повітряним змієм”.

Читайте також: Дев'ятирічний хлопчик встановив національний силовий рекорд України

Як повідомляв Укрінформ, на Закарпатті встановили рекорд - за день підняли найбільший прапор України над всіма двотисячниками Українських Карпат, від Петроса до Попа Івана Чорногірського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-