У Франківську викрили схему фіктивного зарахування на військову службу родичів керівників міста

У Франківську викрили схему фіктивного зарахування на військову службу родичів керівників міста

Укрінформ
Державне бюро розслідувань викрило в Івано-Франківську схему фіктивного зарахування на військову службу родичів керівників міста та футболістів місцевого професійного клубу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

ДБР викрило в Івано-Франківську схему фіктивного зарахування на військову службу до підрозділів охорони територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки родичів керівництва міста, а також футболістів професійного клубу з Івано-Франківщини.

Встановлені особи деяких керівників складу територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, які налагодили цю протиправну схему.

Новобранці отримували можливість фактично не проходити військову службу та отримувати від держави грошове і матеріальне забезпечення. Деякі з них брали участь у матчах у складі футбольного клубу.

Спільно з Нацполіцією ДБР провело близько 30 обшуків у ТЦК та СП Івано-Франківської області, обласній військово-лікарській комісії, а також за місцями проживання фігурантів. Розслідування триває.

Як повідомляв Укрінформ, 22 серпня Державне бюро розслідувань провело обшуки у низці військкоматів та військово-лікарських комісій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-