Ворог вдарив 107 разів по населених пунктах Запорізької області

Ворог вдарив 107 разів по населених пунктах Запорізької області

Фото
Укрінформ
Російські військові атакували 29 населених пунктів Запорізької області.

Про це в Телеграмі повідомив начальник ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

«За минулу добу ворог завдав 107 ударів по 29 населених пунктах. 92 артилерійських обстріли прийшлися по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Новодарівки, Новоандріївки, Левадного, Білогір'я, Верхньої Терси, Щербаків, Темирівки, Полтавки, Малинівки, Гуляйпільського, Приютного, Степногірська, Кам'янського, Степового, П'ятихаток, Лобкового, Павлівки та Плавнів. Степне знову потерпіло від чотирьох ракетних ударів, шість обстрілів з РСЗВ прийшлися по Павлівці, Новодарівці, Темирівці, Ольгівському та Білогір'ю, два авіаудари - по Оріхову та Таврійському, а три БПЛА-атаки на Залізничне та Новодарівку», - йдеться в дописі.

Вибухи, які зранку чули мешканці деяких районів Запоріжжя, пролунали в селі Степне. Як повідомили у Повітряних силах, ворог атакував ракетами С-300.

Читайте також: Росіяни вдарили по селу на Запоріжжі ракетами С-300 - двоє загиблих

Правоохоронці отримали 32 повідомлення про руйнування житлових будинків, господарських будівель та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів. Люди не постраждали.

Як повідомлялося, у понеділок російські військові обстріляли Степне. Загинуло дві літні людини, ще одна отримала важкі поранення. В селі пошкоджено 28 будинків, ще два вщент зруйновані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-