Київстар будує телекоммережу для Вінницького шпиталю

Київстар будує телекоммережу для Вінницького шпиталю

Укрінформ
Національний телеком оператор «Київстар» будує структуровану кабельну мережу на основі оптичного та мідного кабелю для Вінницького шпиталю.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Київстару.

"Військово-медичний клінічний Центр у місті Вінниця – одна з провідних лікувальних установ Міністерства оборони України, де лікуються і проходять реабілітацію військовослужбовці, ветерани Збройних Сил та цивільні пацієнти. З метою сприяння роботі ВМКЦ, ПрАТ Київстар побудує для закладу структуровану кабельну мережу на основі оптичного та мідного кабелю. Телеком мережа з`єднає всі лікувальні та адміністративні будівлі центру. Крім того, будуть побудовані локальні мережі у кожному лікувальному корпусі. Для цього компанія прокладе понад 30 км кабелів різного типу", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загальна вартість будівельних робіт 1,9 млн грн. Усі витрати по будівництву кабельної мережі для Вінницького шпиталю бере на себе ПрАТ Київстар. На сьогодні компанія виконала 80% запланованих будівельних робіт. Проєкт буде повністю завершено у вересні 2023 року.

Від початку повномасштабної війни національний телеком оператор допомагає ЗСУ, українцям, державі наближати перемогу. Компанія підтримує державні проєкти, як от відновлення цифрової інфраструктури, розмінування територій, кіберзахист. А також підключає до інтернету об`єкти цивільної оборони, медичні заклади і школи. Зокрема, Київстар забезпечив швидкісним інтернетом 1460 укриттів, 1184 модульних будинків для переселенців, 25 шкіл у прифронтових регіонах. Крім того, від початку війни компанія відновила мобільний зв`язок у 911 населених пунктах України.

Читайте також: Київстар у другому кварталі збільшив інвестиції у телеком мережу

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень обслуговував 24,1 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів “Домашнього інтернету”. Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Від початку повномасштабної війни компанія надала понад 1,16 млрд грн допомоги на гуманітарні потреби ЗСУ, суспільства і абонентів. Київстар 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-