ДБР оголосило підозру військкому з Полтавщини, який жорстоко побив підлеглого

ДБР оголосило підозру військкому з Полтавщини, який жорстоко побив підлеглого

Фото
Укрінформ
У Полтавській області працівники ДБР повідомили про підозру начальнику одного з районних відділів Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який разом з двома іншими військовими побив до втрати свідомості підлеглого.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДБР.

Встановлено, що керівник районного ТЦК мав особисту неприязнь до потерпілого, бо той відкрито говорив про різні конфлікті ситуації, які були в колективі. Аби «прикрити рота» підлеглому, воєнком вирішив провести «виховну роботу».

Посадовець взяв із собою головного сержанта та солдата, безпосереднім керівником яких був потерпілий. На двох автомобілях близько опівночі вони під’їхали до будинку потерпілого та викликали його по телефону на розмову.

«Коли чоловік вийшов із будинку, його оточили та після словесної перепалки почали бити. Більшість ударів прийшла в тулуб та голову. Побиття продовжувалося навіть, коли він лежав на землі», - йдеться в повідомленні.

Потерпілий на деякий час втратив свідомість, а коли зловмисники поїхали, ледве зміг зайти до своєї квартири. Швидку для військового викликали сусіди, коли побачили його в безпорадному стані.

У лікарні йому діагностувати численні забої, струс головного мозку, забійну рвану рану голови та надірване вухо.

Читайте також: Військкома із Закарпаття, який змушував солдатів будувати йому маєток, взяли під варту

Керівнику районного ТЦК, а також ще одному учаснику побиття повідомили про підозру у перевищенні службових повноважень та погрозу або насильство щодо начальника (ч. 5 ст. 426-1 та ч. 4 ст. 405).

Вирішується питання повідомлення про підозру третьому учаснику побиття.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі до 12 років.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні правоохоронці викрили на одержанні хабаря начальника Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-