На Волині вночі вирувала негода - повалені дерева, обірвані ЛЕП

На Волині вночі вирувала негода - повалені дерева, обірвані ЛЕП

Фото
Укрінформ
На Волині вночі, 7 серпня, вирувала негода, внаслідок якої на дорогах області повалило дерева та порвало лінії електропередач.

Про це повідомило у Фейсбуці Головне управління ДСНС у Волинській області, передає Укрінформ.

“Волинські рятувальники за добу 14 разів виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт для подолання наслідків негоди”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рятувальники провели деблокування проїжджої частини на трасі М-07 Київ-Ковель-Ягодин між селами Волошки та Уховецьк, де впали дерева та перекрили проїзд.

Також провели розкряжування дерев на автодорогах Ківерці-Борохів та Ківерці-Рожище, на трасі між містами Камінь-Каширський та Ковель. 

Крім цього, за допомогою пожежно-рятувальних автомобілів відбуксирували два автомобілі з підтопленої вулиці Карпенка-Карого в Луцьку.

Читайте також: Через негоду на Львівщині без електропостачання понад 40 населених пунктів

У багатоквартирному житловому будинку в місті Луцьк та у селі Липини рятувальники демонтували пошкоджені вітром елементи балконної рами, що становили загрозу людям.

За даними ПрАТ “Волиньобленерго”, через падіння гілок і дерев на лінії електропередачі у Луцьку та Волинській області є аварійні вимкнення в електромережах.

Зазначається, що оперативний персонал працює над ліквідацією наслідків негоди.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області через поривчастий вітер залишилися без світла повністю – 16 населених пунктів, частково – 46.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-