В Івано-Франківську відбувся благодійний велопарад дівчат

В Івано-Франківську відбувся благодійний велопарад дівчат

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківську відбувся благодійний велопарад, у якому взяли участь 175 дівчат.

Про це у Фейсбуці повідомив Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, передає Укрінформ.

«6 серпня в Івано-Франківську відбувся 11-й велопарад дівчат, який об'єднав 175 учасниць (це лише тих, хто був на велосипедах, без урахування інших способів пересування)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до акції долучилися учасниці з Києва, Харкова, Запоріжжя Золотоноші, Косова, Коломиї та навіть з Лондона.

Велосипедистки одяглися у синьо-жовті кольори, а свої велосипеди прикрасили тематичними стрічками та яскравими квітами. Задля безпеки колону супроводжували поліцейські.

Раніше метою таких акцій було популяризувати велосипед серед дівчат, розвивати велоструктуру і робити її комфортнішою. Цього разу ще однією метою стала благодійність. На фініші заїзду організували ярмарок, де можна було придбати різноманітну випічку, вироби ручної роботи і сувеніри. Виручені кошти скерують для ЗСУ.

Читайте також: У Вінниці зустріли журналіста з Люксембургу, який організував велотур на підтримку ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, у Львові 25 червня вшосте провели велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили» з метою зібрати кошти на облаштування зони прийому важкохворих у Західноукраїнському дитячому медичному центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-