На Чернігівщині затримали чоловіка, що катував і не випускав із дому жінку з дітьми

На Чернігівщині затримали чоловіка, що катував і не випускав із дому жінку з дітьми

Фото, відео
Укрінформ
У Новгород-Сіверському районі Чернігівської області вчора, 3 серпня, поліція затримала чоловіка, який катував і 5 діб не випускав з дому жінку з дітьми.

Про це повідомила у Фейсбуці обласна поліція, передає Укрінформ.

“Поліцейські Новгород-Сіверщини затримали 46-річного жителя Коропської громади, який упродовж п’яти діб знущався над своєю співмешканкою, її 12-річним сином та 11-річною дочкою. Чоловік увесь цей час не випускав їх з будинку та вчиняв катування”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що близько опівночі 3 серпня поліцейські отримали повідомлення від фельдшера Коропської громади, яка розповіла про місцеву жительку з двома дітьми. Фельдшер наголосила, що на тілі жінки та її дітей були численні тілесні ушкодження та сліди катування.

Читайте також: На Київщині поліцейського підозрюють у зґвалтуванні 10-річної дівчинки

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції, співробітники ювенальної превенції та соціальних служб.

Жінку з дітьми невідкладно доправили в лікарню.

З розповіді потерпілої поліції стало відомо, що 28 липня, коли вона з дітьми проходила повз сусідський двір, діти зірвали із сусідського дерева чотири персики. Дізнавшись про це, її нетверезий співмешканець, вирішив покарати дітей.

Протягом кількох днів чоловік не випускав з будинку жінку з дітьми та жорстоко бив їх, ображав, самостійно поголив їм волосся на голові. У жінки зловмисник відібрав телефон, тому вона не могла зателефонувати на «102». Лише в ніч на 3 серпня потерпілі змогли втекти з будинку та одразу побігли до фельдшерки.

За даними поліції, нині жінка з дітьми перебувають у лікарні, з ними працюють психологи та співробітники ювенальної превенції.

Читайте також: Сексуальне насильство щодо підлітків: чому про це потрібно говорити

Відомо, що сім’я не перебувала на обліку поліції. Раніше заяв чи скарг на співмешканця від жінки не надходило.

Зловмисника поліція затримала у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, у червні в Моршині Львівської області відкрили притулок для жінок та дітей, які постраждали від домашнього насильства. Заклад розрахований на 24 ліжкомісця та облаштований усім необхідним для проживання жінок з дітьми та без.

Фото: Поліція Чернігівщини, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-