На Полтавщині Volkswagen зіткнувся з автобусом - двоє загиблих, 10 постраждалих

На Полтавщині Volkswagen зіткнувся з автобусом - двоє загиблих, 10 постраждалих

Фото
Укрінформ
На Полтавщині у неділю сталося зіткнення автобуса з автомобілем Volkswagen Tiguan, унаслідок чого загинуло дві людини, десять – отримали тілесні ушкодження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Полтавській області.

Зазначається, що ДТП сталася близько 15-ї години на автодорозі між селами Проні та Стасі Полтавського району.

"За попередньою версією слідства, відбулося зіткнення автобуса РУТА з автомобілем Volkswagen Tiguan. Унаслідок ДТП на місці події загинув 40-річний водій легковика та 56-річна пасажирка маршрутного автобуса", - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що на даний час відомо, що тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали пасажирка легковика та 10 пасажирів автобуса, серед яких одна малолітня дитина. Постраждалих доправили до лікарні.

Встановлено, що на момент зіткнення в автобусі перебували 17 пасажирів та водій.

Читайте також: У Єгипті зіткнулися вантажівка й автобус - троє загиблих, десятки постраждалих

За даним фактом слідчим підрозділом Головуправління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини події.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті ДТП, яка сталася в провінції Анталія внаслідок зіткнення туристичного автобуса з вантажівкою, загинуло двоє людей - водій та 26-річна українка, яка була гідом цього туристичного автобуса.

Фото: pl.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-