На Закарпатті біля обваленого моста споруджують ще одну переправу для вантажівок

На Закарпатті біля обваленого моста споруджують ще одну переправу для вантажівок

Фото
Укрінформ
Після встановлення тимчасової переправи для легкових автомобілів через річку Тересва з комплекту ТММ-3М1 невідкладно розпочали роботи з облаштування ще однієї - для вантажівок.

Про це повідомили у Телеграмі Закарпатської ОВА, передає Укрінформ.

"На Закарпатті продовжують роботи з відновлення руху транспорту на автодорозі державного значення Н-09 після обвалу мосту через Тересву. Після встановлення тимчасової переправи для легкових автомобілів через річку Тересва з комплекту ТММ-3М1 невідкладно розпочали роботи з облаштування ще однієї для вантажівок", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Закарпатті звели тимчасову переправу замість зруйнованого мосту через річку Тересва

Зазначається, що, зокрема, важкі трали здійснюють транспортування елементів сталевих труб довжиною 10 м у район зведення переправи.

"Перший трал уже прибув на місце, триває розвантаження. Водночас інженерна техніка продовжує облаштування смуг підʼїзду до переправи з відповідним розширенням під великогабаритні транспортні засоби", - повідомили в ОВА.

Також після проведення консультацій та експертизи пошкодженого мосту досягли попередніх домовленостей з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України про встановлення тимчасового мосту пропускної здатності до 30 тонн у межах наявного проєкту реконструкції.

Читайте також: Обвал мосту на Закарпатті: рятувальники завершили демонтаж зруйнованих частин

Раніше повідомлялося, що сьогодні вночі запрацювала споруджена рятувальниками переправа через Тересву для легкових авто та автобусів.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 24 липня на Закарпатті обвалився міст через річку Тересву. Він не ремонтувався 60 років та був в аварійному стані. Обвал стався через проїзд по мосту вантажівки, вага якої перевищувала допустиму у 7 разів. В результаті аварії постраждали 5 людей, з них двоє - діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-