На Хмельниччині буревій позривав дахи з будинків

На Хмельниччині буревій позривав дахи з будинків

Фото
Укрінформ
На півдні Хмельниччини буревій повалив дерева, пошкодив лінії електропередачі та позривав дахи на будинках і закладах освіти.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС у Хмельницькій області, передає Укрінформ.

«Увечері 25 липня на території Кам’янець-Подільського району пройшов сильний буревій, що супроводжувався потужним вітром, градом та зливою. Найбільше руйнувань внаслідок несприятливих погодних умов зазнали населені пункти Закупненської та Чемеровецької територіальних громад», - йдеться у повідомленні.

На Хмельниччині буревій позривав дахи з будинків / Фото: ДСНС

Зазначається, що вітром повалило дерева на дороги, позривало дахи з приватних будинків, садочків, шкіл та гімназій, в регіоні пошкоджені лінії електропередачі.

Для ліквідації наслідків негоди залучені від ДСНС 8 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки і 37 чоловік особового складу. Також працюють бригади державного підприємства «Хмельницький облавтодор» та енергетики.

Читайте також: На Закарпатті звели тимчасову переправу замість зруйнованого мосту через річку Тересва

Як повідомляв Укрінформ, у Тернопільській області минулої доби внаслідок негоди зафіксовано пошкодження покрівель житлових будинків, обриви ліній електропередачі, вітер повалив дерева на проїжджу частину доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-