На місці обстрілів у Зміївці на Херсонщині виявили рештки тіла - поліція

На місці обстрілів у Зміївці на Херсонщині виявили рештки тіла - поліція

Фото
Укрінформ
На місці обстрілу в Зміївці на Херсонщині виявили рештки тіла.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області у зведенні за минулі дві доби.

«Ворог здійснив авіаудари по с.Зміївка. Внаслідок вибухів пошкоджено цвинтар, фермерське господарство, житлові будинки та зник 53-річний місцевий житель», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наступного дня поруч з воронкою від вибуху знайшли рештки тіла, ймовірно, вони можуть належати зниклому.

Як зазначають у поліції, протягом двох діб російські війська вкотре завдали удари по населених пунктах Бериславського та Херсонського районів з РСЗВ, мінометів, артилерії, авіації та БПЛА. Збройної атаки зазнали об’єкти цивільної та житлової інфраструктури.

Під цілодобовим ворожим вогнем опинилися житлові квартали обласного центру. Пошкоджені житлові будинки, магазини та автомобілі, дачні будинки у прибережній зоні. Після кожної хвилі влучань на об’єктах виникали пожежі. На місцях подій працювали слідчі та експерти, які документували наслідки масованих обстрілів.

За минулі дві доби поліція відреагувала на 408 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 12 кримінальних проваджень за ст.438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.

Як зазначає у Телеграмі начальник Бериславської районної військової адміністрації Володимир Літвінов, протягом доби під ворожим вогнем загарбників опинилися Бериславська, Новоолександрівська, Милівська та Тягинська територіальні громади. Серед них - м.Берислав, с.Новоберислав, с.Зміївка, с.Золота Балка, с.Гаврилівка, с.Республіканець, с.Бургунка та с.Одрадокам'янка.

Внаслідок ворожих артилерійських та авіаційних обстрілів зазнали руйнувань житлові будинки та господарські споруди мешканців. У с.Одрадокам'янка одна людина отримала поранення.

Своєю чергою, як інформує Херсонська МВА, за минулу добу Херсонську міську територіальну громаду було обстріляно 20 разів, ворог використав для цього 126 снарядів. Ураження зафіксовані в Наддніпрянському, Антонівці, Херсоні та Садовому. Вночі було атаковано с. Молодіжне. Внаслідок ворожих обстрілів постраждалих немає.

Читайте також: Армія РФ за добу 58 разів обстріляла Херсонщину, є поранений

Як повідомляв Укрінформ, 22 липня російська авіація атакувала Зміївку на Херсонщині, було зафіксовано три «прильоти» керованих авіабомб – по місцевому кладовищу, житловому кварталу та фермерському господарству. Попередньо повідомляли про те, що постраждав один місцевий житель - з чоловіком не вдавалося встановити звʼязок.

Фото: Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-