Удар по Одесі: один загиблий, 22 поранених

Удар по Одесі: один загиблий, 22 поранених

Фото, відео
Укрінформ
В Одесі внаслідок чергового нічного ворожого обстрілу одна людина загинула і 22 людини дістали поранення, зокрема чотири дитини.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Національна поліція України.

"У ніч з 22 на 23 липня російські війська здійснили чергову масовану атаку по території Одеси та області. Станом на 4:00 годину ранку встановлено, що унаслідок ворожого обстрілу міста Одеса загинула 1 людина та 22 – поранено, з них – 4 дитини", - ідеться в повідомленні.

За даними поліції, внаслідок ракетної атаки пошкоджень та руйнувань зазнали об’єкти цивільної інфраструктури, багатоповерхові та приватні житлові будинки, автомобілі громадян. У багатьох будинках пошкоджені фасади та дахи, вибиті вікна.

Пошкоджень зазнала й одна з релігійних споруд у центрі Одеси, де спалахнула пожежа.

Працівники поліції спільно з представниками інших служб працюють на місцях подій.

Наслідки обстрілу Свято-Преображенского собору в Одесі/ Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Правоохоронці фіксують наслідки ворожої атаки, забезпечують охорону територій та пошкоджених будівель, забезпечують правопорядок, допомагають рятувальникам у ліквідації наслідків чергового злочину рф та надають необхідну допомогу постраждалим громадянам, ідеться в повідомленні.

Читайте також: Вночі росіяни обстріляли дві громади на Дніпропетровщині

Як повідомляв Укрінформ, за даними оперативного командування "Південь", під час ракетної атаки вночі 23 липня ворог вдарив по Одещині щонайменше п'ятьма видами ракет всіх видів базування: "Калібри", "Онікси", Х-22 та "Іскандер-К", а також застосував балістичні "Іскандер-М".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-