Викладачка з Кривого Рогу встановила рекорд України за кількістю закінчених онлайн-курсів

Викладачка з Кривого Рогу встановила рекорд України за кількістю закінчених онлайн-курсів

Фото
Укрінформ
Викладачка Державного університету економіки і технологій Кривого Рогу встановила рекорд України «Найбільша кількість закінчених різнопрофільних онлайн-курсів». Впродовж трьох років вона закінчила понад 300 різних курсів. Фіксація рекорду відбулася 22 липня.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила рекордсменка Аліна Кузьмич.

"Знання постійно потрібно оновлювати. Спочатку був ковід, карантини, я себе займала проходженням курсів, а потім перевіряла звої знання, коли проходила тестування. У 2021 не стало батька і я була у важкому стані і мені треба було якось відволікатися. Навчалась на різних курсах. Коли почалось повномасштабне вторгнення, то хотілось не сидіти постійно в новинах, також треба було відволікатися. Це хобі. Мені подобається вчитися", - розповіла Кузьмич.

Фото: Аліна Кузьмич, ФБ

Вона зізнається, що спеціально не рахувала пройдені курси - просто бачила цікаві і собі фіксувала, які з них хотіла б пройти.

Читайте також: Трьом найбільшим благодійним фондам України за пів року задонатили ₴8,4 мільярда

"Я їх вперше порахувала, коли треба було за 2022 рік було здавати звітність з підвищення кваліфікації. Трошки здивувалася, що їх аж стільки", - додала рекордсменка.

Завдяки тому, що викладачка пройшла чимало різних курсів, в навчальному закладі, де вона працює, навіть запровадили деякі дисципліни, яких не було раніше.

Керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила, що напрямки навчання, які обирала Кузьмич, різнопрофільні: державне, регіональне та муніципальне управління; підприємництво; викладання; медіаграмотність; SMM-діяльність; громадянська активність.

Викладачка заповнила анкету на реєстрацію рекорду ще у квітні. Поки тривала верифікація її сертифікатів, кількість закінчених онлайн курсів зросла і нині їх вже не 304, а близько 320.

Кузьмич розповідає, що колеги були дуже здивовані, коли дізнались про такі результати і запитували як це встигнути можна. Вона ж відповіла: "Головне - бажання!".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-