ДТП на Кіровоградщині: кількість загиблих зросла до чотирьох

ДТП на Кіровоградщині: кількість загиблих зросла до чотирьох

Укрінформ
У ДТП на Кіровоградщині за участю двох мікроавтобусів, що сталася 16 липня, загинули четверо осіб, 13 травмованих, серед них троє дітей.

Про це повідомила Кіровоградська обласна прокуратура у Телеграмі, передає Укріфнорм.

"ДТП сталася 16 липня, в обідній час, на автодорозі Кропивницький-Кривий Ріг. Зіштовхнулись вантажний мікроавтобус та пасажирський. У салоні останнього перебувало 17 осіб. У результаті аварії загинуло чотири пасажири маршрутного мікроавтобуса, а ще 13 осіб, серед яких троє неповнолітніх, зазнали травмувань", - йдеться у повідомленні.

Наразі повідомили про підозру водієві вантажного мікроавтобуса за фактом порушення ним правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей.

За даними слідства, 25-річний підозрюваний, керуючи автомобілем Opel Vivaro, порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу, чим створив аварійну ситуацію пасажирському мікроавтобусу Volkswagen Crafter, який рухався назустріч, що призвело до лобового зіткнення транспортних засобів.

У результаті ДТП з-поміж пасажирів маршрутного автобуса четверо загиблих, 13 людей зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Серед травмованих - троє дітей: сімнадцяти, тринадцяти та чотирьох років.

Читайте також: На Одещині автобус зіткнувся з фурою – 11 постраждалих

Прокурори звернулися до суду із клопотанням щодо обрання підозрюваному водієві запобіжного заходу - тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, у Кіровоградській області рейсовий мікроавтобус сполученням Київ - Кривий Ріг зіткнувся із цивільним вантажним "бусом". Рашіне було відомо про двох загиблих.

Фото: Кіровоградська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-