На Чернігівщині на березі Десни зникли двоє дівчат-підлітків

На Чернігівщині на березі Десни зникли двоє дівчат-підлітків

Укрінформ
У Чернігівській області тривають пошуки двох 15-річних дівчат, які зникли поблизу села Оболоння Новгород-Сіверського району.

Про це повідомляє головне управління ДСНС України в Чернігівській області на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Станом на 11:00, продовжуються пошукові роботи двох дівчат 2008 р.н., які зникли поблизу с. Оболоння Коропської територіальної громади Новгород-Сіверського району. На даний час зниклих не виявлено. Загалом до пошукових робіт залучено 31 особу, чотири одиниці техніки та два плавзасоби. Планується залучення працівників Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Під Маріуполем знайшли мертвою 12-річну дівчинку – у вбивстві підозрюють військового РФ

Як повідомляє департамент цивільного захисту й оборонної роботи Чернігівської ОДА, двоє дівчат 2008 року народження пішли відпочивати на пляж, але вчасно додому не повернулися. Ввечері батьки та знайомі розпочали пошуки власними силами, а потім звернулися по допомогу до працівників поліції. У результаті близько четвертої години на березі річки Десна були знайдені особисті речі дівчат.

Як повідомляв Укрінформ, у червні в Чернігівській області на міні підірвалося двоє поліцейських, один із них загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-