Підозрюваний у вимаганні хабаря голова Тернопільської облради повернувся на роботу

Підозрюваний у вимаганні хабаря голова Тернопільської облради повернувся на роботу

Укрінформ
Підозрюваний в отриманні хабаря голова Тернопільської облради Михайло Головко, який вийшов з-під варти під заставу, з'явився на роботі.

Про це повідомляє сайт Тернополяни, передає Укрінформ.

Зазначається, що після повернення на робоче місце Головко дав коротку пресконференцію для місцевих ЗМІ стосовно затримання НАБУ за вимагання у власника підприємства 2,4 млн грн за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради.

«Ніякого хабаря не було. Я ніколи не брав і не буду. Свої слова можу підтвердити, якщо буде потрібно, і на детекторі брехні», - цитує видання Головка.

За його словами, він вже повернувся на своє робоче місце, позаяк відстороненим від обов'язків він не був.

Він зазначив, що не збирається йти у відставку, оскільки не є підсудним, а має статус підозрюваного і свою невинуватість доводитиме у суді.

Читайте також: Депутату ВР оголосили підозру - за $50 тисяч обіцяв «відмазати» іноземця від екстрадиції

Як повідомлялося, вранці 26 червня у НАБУ заявили про затримання голови Тернопільської облради та двох заступників голови Тернопільської ОВА. Їх затримали «на гарячому» після передачі третього траншу у розмірі понад 600 тис. грн.

Головко вийшов з-під варти під заставу у розмірі 805 тис. грн. Він повинен утримуватися від спілкування зі свідками, здати закордонні паспорти та носити електронний браслет.

У суді Головко назвав хабар провокацією і підставою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-