В Одесі відкрили кулінарний хаб – готуватимуть шкільні страви від Клопотенка

В Одесі відкрили кулінарний хаб – готуватимуть шкільні страви від Клопотенка

Укрінформ
На базі Одеського центру професійно-технічної освіти створили перший кулінарний хаб, де навчатимуть готувати страви з нового шкільного меню, яке розробив повар Євген Клопотенко.

Про це у Фейсбуці повідомив заступник голови Одеської ОВА Роман Григоришин, передає Укрінформ.

«Разом із директором департаменту освіти та науки Одеської ОВА Олександром Лончаком взяв участь у відкритті першого кулінарного хабу, який дав старт пілотному проєкту School Chef’s Training Hubs Development на Одещині», - написав він.

Такі кулінарні хаби планують створити у семи районах Одеської області. В них навчатимуть готувати страви з оновленого шкільного меню, яке розробив Євген Клопотенко з командою професійних технологів.

Читайте також: Клопотенко видав нову книгу з рецептами дитячих страв

Як повідомляв Укрінформ, 1 вересня 2021 року всі дитячі садочки та школи України перейшли на нові стандарти і норми харчування. Клопотенко став автором проєкту «Нове шкільне харчування», у межах якого створив новий збірник рецептур для навчальних закладів України.

У квітні 2021 року Клопотенко увійшов до авторитетного міжнародного списку 50 Next - переліку професіоналів, які змінюють майбутнє гастрономії, від міжнародного рейтингу найкращих ресторанів світу The World’s 50 Best Restaurants.

Читайте також: Зеленська поділилася відеоуроками про здорове харчування від Клопотенка та ЮНІСЕФ

У 2022 році World Influencers and Bloggers Awards 2022 назвали українського шеф-кухаря фудблогером року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-