Ворог 19 разів обстріляв з артилерії Вугледар, уночі завдав ракетних ударів по Дружківці

Ворог 19 разів обстріляв з артилерії Вугледар, уночі завдав ракетних ударів по Дружківці

Фото
Укрінформ
На Донеччині минулої доби російські загарбники 19 разів обстріляли з артилерії Вугледар, а вночі завдали чотирьох ракетних ударів по Дружківці.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Серед ночі росіяни завдали чотирьох ракетних ударів по Дружківці — пошкоджені дві багатоповерхівки та два приватні будинки, перебито водопостачання. На Волноваському напрямку росіяни 19 разів обстріляли з артилерії Вугледар — без жертв», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку ворогом пошкоджено шість приватних будинків у Курахівці. Авдіївка ввечері зазнала артобстрілу, а на світанку — обстрілу з «Градів», снаряди влучили на територію трьох вулиць. У Єлизаветівці Мар'їнської громади пошкоджено будинок, перебито лінії електропередач.

Читайте також: Росіяни обстріляли три громади на Сумщині - майже пів сотні вибухів

За словами Кириленка, на Горлівському напрямку одна людина була поранена у Сухій Балці Торецької громади, пошкоджено будинок у Північному. У Часовоярській громаді пошкоджено два будинки.

На Лисичанському напрямку зафіксовано п’ять обстрілів Лиманської громади, де обійшлося без жертв і руйнувань, констатував керівник ОВА.

Як повідомлялося, армія Російської Федерації за минулу добу, 25 червня, поранила трьох жителів Донеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-